Horeca

De Vallon

In de enerverende Ardennen, in het midden van het groen, is de Hoegne Val een hotel-restaurant voor een verblijf van natuur en ontspanning

De site van de vallei

Bed and breakfast Chaumont

De villa van de Chaumont is speciaal ontworpen voor gezinnen (8 tot en met 9 personen) en de (houten) muren Vergeet niet het gelach van drie generaties van kinderen al!

Het gebouw is één van het eeuwfeest van de 'framing hout' binnenkort. In 2008, is alles gedaan zodat het voldoet aan de eisen van modern comfort (Verwarming sanitair keuken), maar houden een rustieke en gezellige stijl.

Het milieu is landelijk en bosrijk. Met de het huis van eigenaar (dicht maar goed gescheiden), is de villa gelegen in een 2 hectare groot perceel met uitzicht op het platteland en hout. Gazons, grind en bosjes rondom het huis en toestaan dat kinderen veilig (fietsen, petanque, Shack enz..). Gesteund door het bos van de eigenaar is het mogelijk om te lopen veilig.

De locatie, dichtbij vele toeristische gebieden van de regio, kan snel terwijl ze afgezien van de menigte: 10 min van Jalhay, Theux en Verviers / 15 min Spa en Francorchamps / 20 min van de Hautes Fagnes (barak Michel, Signal de Botrange) 30 min van Stavelot en Malmedy.

De Chaumont

L'école Buissonnière

Bientôt disponible

Vous pouvez maintenant retourner à l’école avec une âme d’enfant, une certitude de confort et des papilles de gourmet. 

L’école buissonnière, c’est un état d’esprit... Goûtez-y !

Fermé : mardi midi, mercredi midi et soir, jeudi midi

Le site de l'école Buissonnière